Šola za delikatne ljubimce

Šola za delikatne ljubimce - Svetlana Slapšak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Svetlana Slapšak
DIMENZIJA
3,33 MB
IME DATOTEKE
Šola za delikatne ljubimce.pdf
ISBN
5412637559574

OPIS

Ali obstaja možnost pravičnega sveta in ljubezenskega para v njem? V tem križancu med potopisom, političnim esejem in pustolovsko-ljubezenskim romanom ne manjka niti erotičnih in vzgojnih prvin – za občutljive in učljive ljubimce. Smo v Grčiji, piše se leto 1974, pravkar je padla vojaška hunta, v Atenah vre. Sredi političnih nemirov se prepleteta življenji podiplomske študentke klasične filologije iz Jugoslavije in ruskega igralca na pragu zrelih let. Njuno potikanje po antični in sodobni Grčiji ni le okvir za duhovito kulturnozgodovinsko ekspertizo, ki sega vse do Moskve in Beograda, ampak tudi za politične in ne nazadnje intimne razmisleke o (ne)možnosti pravičnega sveta in ljubezenskega para v njem.

0 Splošno. HART-Davis, Adam Znanost : jasno in jedrnato Mladinska knjiga, 2020.

... Doslej je izdal tri romane in zanje prejel vrsto nagrad, med drugim nagrado finlandia za najboljši roman leta in nagrado za najboljši prvenec.

POVEZANE KNJIGE