Šola za delikatne ljubimce

Šola za delikatne ljubimce - Svetlana Slapšak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Svetlana Slapšak
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
Šola za delikatne ljubimce.pdf
ISBN
1095416211999

OPIS

Ali obstaja možnost pravičnega sveta in ljubezenskega para v njem? V tem križancu med potopisom, političnim esejem in pustolovsko-ljubezenskim romanom ne manjka niti erotičnih in vzgojnih prvin – za občutljive in učljive ljubimce. Smo v Grčiji, piše se leto 1974, pravkar je padla vojaška hunta, v Atenah vre. Sredi političnih nemirov se prepleteta življenji podiplomske študentke klasične filologije iz Jugoslavije in ruskega igralca na pragu zrelih let. Njuno potikanje po antični in sodobni Grčiji ni le okvir za duhovito kulturnozgodovinsko ekspertizo, ki sega vse do Moskve in Beograda, ampak tudi za politične in ne nazadnje intimne razmisleke o (ne)možnosti pravičnega sveta in ljubezenskega para v njem.

S paketi Mobilni Net lahko internet uporabljate brezskrbno kjerkoli. Preverite in izberite pravega zase. Pri založbi Goga je izšla knjiga Svetlane Slapšak Šola za delikatne ljubimce v prevodu Sete Knop, pri Mladinski knjigi pa zgodbe Kathryn Nicolai z naslovom Čuječnice za lahko noč ter delo nevroznanstvenika Shanea O'Mare Hvalnica hoji.

Njuno potikanje po ... Šola za delikatne ljubimce Svetlana Slapšak. ...

POVEZANE KNJIGE