Polet v globine

Polet v globine - Richard Bach | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard Bach
DIMENZIJA
9,36 MB
IME DATOTEKE
Polet v globine.pdf
ISBN
5901912848608

OPIS

Richard Bach je po Jonatanu Livingstonu galebu napisal še več romanov. Polet v globine je knjiga, v kateri se vrtinčita radost in nesreča, pa tudi presenetljive zamisli o večnih vprašanjih: Kdo smo? Kaj bi radi delali v življenju in zakaj tega ne počnemo? Polet v globine zabava, radosti, navdušuje in navdihuje.

Moja vizija, kar želim vsakomur od nas, je takšen potop vase, povezanost s Seboj, ki nas dvigne onkraj omejitev, celo onkraj nas samih, naše človeške podobe. Polet v globine Duhovna pustolovščina Richard Bach 21,74 ... Prejemali boste novice o aktualnih ugodnostih in novostih v spletni knjigarni Bukla ter občasne novice o prihajajočih knjižnih dogodkih, pri katerih sodeluje založba UMco.

Iz srca v srce, Vesna Hostnik, Vizionarka Globine Lepote  Domov ... Presenetite svoje najdražje z atraktivnimi panoramskimi darilnimi boni: polet z balonom, polet s helikopterjem in druge nore ideje za darila. COVID-19 : Vse prejemnike bonov obveščamo, da lahko tekom posebnih razmer darilne bone pred potekom podaljšajo. Pa še o Blue Hole pri Dahabu, Gre za luknjo, zamejeno s koralami, premera 100 metrov, globoka je 93.

POVEZANE KNJIGE