Zemlja, naše osnovno orodje

Zemlja, naše osnovno orodje - Miša Pušenjak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miša Pušenjak
DIMENZIJA
5,46 MB
IME DATOTEKE
Zemlja, naše osnovno orodje.pdf
ISBN
2428889996393

OPIS

Zemlja je osnovno najpomembnejše orodje ne glede na to, ali pridelujete vrtnine, sadje, vinsko trto, zelišča, ste vrtičkar, trženjski pridelovalec, ekološki ali konvencionalni kmet, ali prekopavate ali ne. V vaši zavesti naj bo vedno prisotno, da je zemlja živ organizem. Le živa, zdrava zemlja daje možnost rastlinam, da bodo zdrave, posledično pa bodo dajale tudi veliko pridelka. Odličen priročnik za vse, ki želijo spoznati sestavo tal ter kako jih izboljšati, da bodo rastlinam dostopna vsa hranila, ki jih potrebujejo za rast in dober pridelek.

Najobširnejša in celovita je knjiga Zelenjavni vrt, uporabna je tudi knjiga Moj EKO vrt. Zemlja je naše največje bogastvo. Za ekološkega vrtnarja mora biti osnovno orodje, s katerim dela.

Dodaj v košarico Visoke grede čez vse leto: izdelava, sajenje, pobiranje pridelka ... V branje priporočamo vseh šest knjig priznane avtorice Miše Pušenjak. Zelo uporabna je nova knjiga Zemlja, naše osnovno orodje.

POVEZANE KNJIGE