Zdravi

Zdravi - Kelly Noonan Gores | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kelly Noonan Gores
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Zdravi.pdf
ISBN
5702833490285

OPIS

Ko boste s strokovnjaki, kot so Deepak Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Michael Bernard Beckwith, Bernie Siegel in Anita Moorjani, odkrivali tako najnovejša znanstvena dognanja kot tudi prastaro medicino, boste ugotovili, da imate precej večji nadzor nad svojim dobrim počutjem in življenjem, kot so nas učili. Čas je, da preženemo temo neosveščenosti, osvetlimo resnico o tem, kakšen je pravi vzrok epidemije kroničnih bolezni, in izvemo, kaj je pri zdravljenju v resnici mogoče. Na podlagi istoimenskega pionirskega dokumentarnega filma nas knjiga 354 popelje na globlje popotovanje, na katerem izvemo, kako naše misli, naša prepričanja in čustva vplivajo na naše zdravje in sposobnost samozdravljenja. Ko boste s strokovnjaki, kot so Deepak Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Michael Bernard Beckwith, Bernie Siegel in Anita Moorjani, odkrivali tako najnovejša znanstvena dognanja kot tudi prastaro medicino, boste ugotovili, da imate precej večji nadzor nad svojim dobrim počutjem in življenjem, kot so nas učili. Kelly Noonan Gores snov za knjigo črpa iz čudovitih umov vodilnih znanstvenikov in duhovnih učiteljev, ki nam zaupajo malo morje tehnik, raziskav in odkritij, kako je lahko zdravljenje izjemno zapleteno in osebno, vendar se lahko zgodi tudi spontano v hipu. Z intervjuji, ki dajo misliti, in resničnimi zgodbami, ki navdihujejo, boste iz prve roke izvedeli, kaj deluje, kaj ne in zakaj. Knjiga nam omogoča novo razumevanje čudežne narave človekovega telesa in neverjetne sposobnosti samozdravljenja. Z novimi spoznanji, viri in pripomočki vas bo ta knjiga razsvetlila in poučila o tem, kaj je mogoče, če vprežemo moč povezave med umom in telesom ter znova vzamemo vajeti zdravja v svoje roke.

Z novimi spoznanji, viri in pripomočki vas bo ta knjiga raz - svetlila in poučila o tem, kaj je mogoče, če vprežemo moč povezave med umom in telesom ter znova vzamemo vajeti zdravja v svoje roke. Zdravi in lahki recepti za vsak dan. V.H.

Izpostavljeno. Čokoladna torta za zaljubljene.

POVEZANE KNJIGE