Zakaj se rodimo in zakaj umremo

Zakaj se rodimo in zakaj umremo - Alen Marič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alen Marič
DIMENZIJA
7,17 MB
IME DATOTEKE
Zakaj se rodimo in zakaj umremo.pdf
ISBN
6830919060802

OPIS

Kako smo se lahko sploh rodili in kot duše utelesili v sedanje telo? Zakaj živimo in dihamo? Kaj je bistvo rojstva človeka? Zakaj smo ravno na planetu Zemlja? Ali je rojstvo potemtakem stvar usode? Zakaj se človek rodi, če na koncu umre? To so nekatera vprašanja, o katerih potekajo različne razprave, mišljenja, filozofski in akademski pogledi na bistvo rojstva in smrti človeka. Vprašanja, ki si jih ljudje postavljamo, so zanimiva, nekatera pa popolnoma nesmiselna. Človeški ego je potreba, brez katere človek v današnji, ne bomo rekli sodobni družbi, ker je to relativno, živi in preživi. Je pa preveč zakoreninjen v človeštvo in je evolucijsko vedno močnejši. Preveč ega škodi človeku pri razumevanju in razmišljanju. Bistvo vsega, bistvo rojstva in končanje utelešenega življenja – ego nas oddaljuje od prave resnice. Pravi resnici sta univerzalna energija vesolja in brezpogojna, resnično čista brezpogojna ljubezen. V knjigi se avtor, hipnoterapevt, jasnovidec in medij ukvarja s temi zanimivimi temami: vprašanji kaj, kdo, zakaj, od kod, razlog, resnica, prepričanje, čustva, smisel vsega … Ob branju pričakujte lepe trenutke, avanturo, pustolovstvo, zabavo, solze, spoznavanje resnice o sebi, o svojem obstoju. Bodite odkriti, razumni, razmišljajoči, odprti, kreativni, brezskrbni … In na koncu boste spoznali, da je čisto vse tako, kot mora biti, in da je na koncu vse dobro.

... Zakaj se človek rodi, če na koncu umre? To so nekatera vprašanja, o katerih potekajo različne razprave, mišljenja, filozofski in akademski pogledi na bistvo rojstva in smrti človeka.

Je to njegov edini namen? Za zdaj se znanstveniki najbolj nagibajo k hipotezi, da ima spanec ... Nagradno vprašanje se glasi: 👇 "Po vašem razmišljanju - Zakaj se človek rodi, če na koncu umre?" Podelili bomo 3X knjigo Zakaj se rodimo in zakaj umremo (https://bit.ly/3sw0pfW) 👉 Žrebanje bo v ponedeljek, 18. januarja. Molitev je ena od stvari, po kateri se ljudje ločujemo od vseh drugih oblik življenja na zemlji.

POVEZANE KNJIGE