Vodni vrt

Vodni vrt - Ivan Esenko, Marjetka Horvatin, Tevž Tavčar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko, Marjetka Horvatin, Tevž Tavčar
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Vodni vrt.pdf
ISBN
2152316106938

OPIS

Vas že dolgo skomina po preživljanju prostega časa ob opazovanju živali in rastlin, ki bogatijo vrtno mlako, predajanju užitku v naravnem plavalnem ribniku ali sproščanju v savni, ki se zliva s podobo domačega vrta? Vse našteto si lahko z nekaj truda in spretnosti ustvarite le zase. Užitek na domačem vrtu bo popoln. Knjiga Vodni vrt – vrtna mlaka, naravni plavalni ribnik, vrtna savna je sestavljena iz treh poglavij. Prvi del, vrtna mlaka govori o pomenu vrtne mlake, izdelavi, vzdrževanju in njenih rastlinskih in živalskih prebivalcih. V drugem delu z naslovom naravni plavalni ribnik je opisano vodno telo, ki je kombinacija bazena za plavanje in mlake. Sestavljen je iz poglobljenega plavalnega dela in plitvejšega dela z vodnimi rastlinami. Bistvo naravnih plavalnih ribnikov je živa voda, ki jo čistijo rastline in mikroorganizmi, brez klora in drugih kemikalij. Tretji del opisuje izdelavo vrtne savne s pečjo na drva. Knjigo bogatijo privlačen slikovni material in zanimive video vsebine, do katerih preprosto dostopamo preko navedenih spletnih povezav oziroma QR kod ter si najzanimivejše dele knjige pogledamo tudi v petih kratkih video filmih. Priročnik spodbuja ideje za popestritev turistične ponudbe na podeželju.

V drugem delu z naslovom naravni plavalni ribnik je opisano vodno telo, ki je kombinacija bazena za plavanje in mlake. Vodni vrt V primeru, da se odločimo za urejanje okolice hiše moramo dobro premisliti, če obstaja možnost, da izdelamo vodni vrt. Vsi vemo, da voda v človeku prebudi posebne občutke oziroma občutke, kot bi v trenutku bil nekje drugje. Vodni vrt Prvi del, vrtna mlaka govori o pomenu vrtne mlake, izdelavi, vzdrževanju in njenih rastlinskih in živalskih prebivalcih.

Predstavlja življenjsko okolje za specifične vrste rastlin in daje zavetje mnogim živalim. Vodni vrt spomladi temeljito očistimo. Ribe naselimo šele, ko se temperature nekoliko dvignejo.

POVEZANE KNJIGE