Tipanje v neznanem

Tipanje v neznanem - Vladimir Habjan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vladimir Habjan
DIMENZIJA
3,89 MB
IME DATOTEKE
Tipanje v neznanem.pdf
ISBN
3589289918285

OPIS

Vladimir Habjan, izkušen gornik, alpinist, gorski reševalec in urednik Planinskega vestnika, nas ponovno navdušuje z zbirko zgodb Tipanje v neznanem. Tokrat s kar 16 zgodbami raznoterih dogodivščin in prigod. Od Kamniških gora, ki mu kot Kamničanu, dobesedno ležijo na pragu, do oddaljenejših alpskih tur. In za nameček še vtisi japonskih vzponov. Ja, Vladimir Habjan gore res pozna. Da dobro piše smo se pa tudi že prepričali s prebiranjem njegovih številnih predhodnih del. Zgodbe izpisujejo pustolovsko dimenzijo gorniškega in plezalskega doživetja brezpotij, ki avtorja tako zelo privlačijo. Ta privlačnost pa je nalezljiva - svoje planinske tovariše je že okužil. S prebiranjem Tipanj v neznanem, lahko okuži tudi vas. Zgodbe lahko namreč berete kot zgodbe, a prave ljubitelje vzpetega sveta bodo ob prebiranju zasrbeli predvsem podplati.

Ko ne veš, kaj se bo pokazalo za robom, za grebenom, na drugi strani vrha … Je tipanje v neznanem. Vladimir Habjan, izkušen gornik, alpinist, gorski reševalec in urednik Planinskega vestnika, nas ponovno navdušuje z zbirko zgodb Tipanje v neznanem. Tokrat s kar 16 zgodbami raznoterih dogodivščin in prigod.

Vladimir Habjan. 22,90 € Primerjaj Primerjaj.

POVEZANE KNJIGE