Tejine ideje za kosila

Tejine ideje za kosila - Mateja Artič Slemenšek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Artič Slemenšek
DIMENZIJA
9,90 MB
IME DATOTEKE
Tejine ideje za kosila.pdf
ISBN
4495521052890

OPIS

To je knjiga, ki jo preprosto moraš imeti, pa tudi, če nisi ravno najbolj navdušena kuharica ali navdušen kuhar. Knjiga ponuja 136 receptov, med njimi 90 receptov glavnih jedi, pri katerih vam vaša domišljija ponuja še neskončno možnosti. Vsak dan lahko ponudite različno juho, saj vam knjiga ponuja 7 receptov za pripravo dnevne juhe. Izbirate lahko med 17 prilogami in 5 omakami, svoje najdražje pa lahko razveselite s 16 različnimi sladicami za po kosilu. V knjigi najdete tudi recept za domač dodatek jedem in domače rezance. Knjiga ponuja klasične jedi, od hitro pripravljenih pa tudi do malo zahtevnejših. V njej ne najdete samo klasičnih kosil, ampak tudi ideje za svečana kosila in različna praznovanja. Tudi na pikniku lahko blestite.

Tudi na pikniku lahko blestite. S knjigo Tejine ideje za kosila, vam idej zagotovo ne bo zmanjkalo. Pomladna razigranost Najlepše ideje za vso družino 23,99 € Dodaj v košarico To je knjiga, ki jo preprosto moraš imeti, pa tudi, če nisi ravno najbolj navdušena kuh...

Pin by Mojca Fingust on Ideje za kosila | Food, Rice, Grains C Kosila Kitchen, Ejipura, Bangalore | Zomato Tejine ideje za kosila. Mateja Artič Slemenšek.

POVEZANE KNJIGE