Spomin Babilona

Spomin Babilona - Christelle Dabos | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christelle Dabos
DIMENZIJA
7,2 MB
IME DATOTEKE
Spomin Babilona.pdf
ISBN
3476972936425

OPIS

Nepozabna junakinja, pripovedno razkošen, v skrivnosti zagrnjen svet, kristalna eleganca sloga – in neizprosna zarota v osrčju zgodbe. V tretjem, živahno utripajočem delu sage Zrcalka nadarjena provansalska pisateljica Christelle Dabos pred bralci razgrne sijajno mesto Babilon. Globoko v njegovem središču leži nedoumljiva skrivnost, ključ, ki bi utegnil odkleniti vrata v preteklost in negotovo prihodnost. Tetralogiji nezgrešljivega francoskega esprija se je uspelo zavihteti na knjižno polico ob najimenitnejša dela fantazijskega žanra.

št. starodavna država v Mezopotamiji (v današnjem Iraku) ob spodnjem toku rek Evfrat in Tigris, in je vključevala ozemlji kraljevine Sumerije in Akadskega kraljestva.

Uporabniško ime je sestavljeno iz dveh delov, ki ju vpišete skupaj brez presledkov: 1. akronim vaše knjižnice in Francoska avtorica Christelle Dabos je spisala mladinsko uspešnico, ki jo postavljajo ob bok Harry Potterju in Gospodarju prstanov.

POVEZANE KNJIGE