SOS kristjanov

SOS kristjanov - Pilar Rahola | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pilar Rahola
DIMENZIJA
9,14 MB
IME DATOTEKE
SOS kristjanov.pdf
ISBN
3786037011419

OPIS

Pilar Rahola je priznana, večkrat nagrajena katalonska politična analitičarka, publicistka in pisateljica. Pretresljivi podatki o preganjanju kristjanov po svetu so jo spodbudili, da je o tem spisala pregledno in poglobljeno poročilo. Sama pravi, da ne deli krščanskega verskega prepričanja, a jo poskusi izbrisa celotnih krščanskih skupnosti v določenih predelih sveta silijo v glasen odziv za zavarovanje temeljnih človekovih pravic. Ob pomoči številnih pričevanj predstavlja zgodbe mučencev 21. stoletja in razkriva, kako so njihove zgodbe v zahodnem svetu popolnoma zamolčane, saj niso del koncepta »politične korektnosti«.

Za »rojstvo« apostola, Jezusovega učenca in kasnejšega graditelja skupnosti kristjanov, je bilo potrebno spreobrnjenje, popolni ... IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI. Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici.

če niste zadovoljni z nakupom ... Dom Kristjanov - spletna stran za iskanje in oddajo nastanitev in dela Ta stran uporablja piškotke. Z uporabo strani se strinjate, da lahko piškotke uporabljamo za delovanje strani in statistiko obiska. SOS kristjanov Pilar Rahola Zamolčana resničnost o preganjanju kristjanov danes.

POVEZANE KNJIGE