Solo v dvoje

Solo v dvoje - Izidor Gašperlin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Izidor Gašperlin
DIMENZIJA
11,60 MB
IME DATOTEKE
Solo v dvoje.pdf
ISBN
9761841525042

OPIS

Knjig, ki razbijajo mite o ljubezni, je veliko. S Solom v dvoje avtor presega nekatere nedoslednosti in pretirane poenostavitve ter predstavlja sodoben pogled na partnerske odnose. "Solo v dvoje je zdravilna knjiga za moške in ženske, ki si želijo dvojine, in za one, ki bežijo pred njo. Z Gašperlinovo knjigo ne bo šlo lažje, hitreje pa zagotovo."Manca Košir, publicistka in pisateljica Navidezni paradoks je, da prav »egoistično« soliranje, ki izraža temeljno samostojnost vsakega od partnerjev, pomaga k graditvi pristne in varne bližine med partnerjema. Zavedanje, da imaš možnost, da se lahko odmakneš in v miru poskrbiš zase, ko bližina ostane neprijetna ali prenevarna, te spodbuja, da si upaš tvegati vedno več bližine. Ni pomembno, kako rečemo temu, kar pristno dobrega poskušamo vnašati v partnerski odnos in si želimo prejemati od partnerja. Naj bo to zaljubljenost, očaranost, ljubezen, privlačnost, naklonjenost, popuščanje, razumevanje, nežnost, pogrešanje, tolažba, spodbujanje ... Pomembno je, da vse to, kar nam veliko pomeni, čim večkrat počnemo in dajemo. Zaradi sebe in iz sebe, z miti ali brez njih. Preprosto zato, ker je solo lepši in razburljivejši v dvoje.

Za to pa je najprej potrebno opraviti z miti in zmotami Knjiga Solo v dvoje je namenjena tako parom s težavami, kot tudi zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ter tistim, ki trpijo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni. Praktično vsem, ki si želijo kvalitetno partnerstvo.

html ... Kolumna Urbane mame: Solo v dvoje Ključne besede: kolumna ... In ravno takrat, ko sem bila prosta v vseh pogledih, je v moj solo scenarij povsem nenačrtovano vstopil On - takšen, da je v trenutku izbrisal vse moje dvome in skrbi, da se jaz v dvojini, z roko v roki, ne bi mogla počutiti svobodno. Do določene mere kontroverzna, a povsem jasna, iskrena in neposredna, vodi v globok razmislek, nastavlja ogledalo, ponudi pot naprej, če jo izbereš, sam ali v dvoje.

POVEZANE KNJIGE