Papirnato cvetje

Papirnato cvetje - Matejka Javornik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matejka Javornik
DIMENZIJA
9,15 MB
IME DATOTEKE
Papirnato cvetje.pdf
ISBN
8018749170416

OPIS

Avtorica je priznana rokodelka (theartrose.com). V papirnatem cvetju je prepoznala kreativno ustvarjanje, kjer se prepletajo rokodelsko znanje, naša tradicija in umetnost. Njen navdih je narava. Izdeluje tradicionalne in moderne šopke. Svoje znanje nenehno nadgrajuje z uporabo sodobnih materialov in z novimi tehnikami obdelave papirja. Nastala je nova, zelo lepa in slikovno bogata knjiga, v kateri so nazorno prikazani postopki in tehnike izdelave 33 cvetlic (po letnih časih) v sliki in besedi. Spoznamo tudi potreben material in orodje za delo. Priročnik bo v pomoč mnogim ustvarjalcem papirnatega cvetja od že izurjenih, do začetnikov, drugim bralcem pa bo odstrl del dediščine, koristen bo v izobraževalnih in vzgojnih ustanovah, za tečajnike...

🙂 Papirnato cvetje so uporabljali takrat, ko ni bilo svežega cvetja (od jeseni do pomladi) velikokrat tudi čez poletje, saj ni bilo toliko različnih vrst svežega cvetja. Papirnate rože so izdelovali iz različnih vrst papirja in žice.

V njej je podrobno opisala postopke izdelovanja 67 rož, med katerimi prevladuje veliko cvetje. Kmalu naj bi izšla njena nova knjiga, ki bo namenjena vsem, ki imajo radi drobno papirnato cvetje. Papirnato cvetje...v origami tehniki .

POVEZANE KNJIGE