Ordesa

Ordesa - Manuel Vilas | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Manuel Vilas
DIMENZIJA
12,75 MB
IME DATOTEKE
Ordesa.pdf
ISBN
9876321062829

OPIS

Knjiga, ki je na trenutke otožna, vedno pa čustvena pripoved, je intimna kronika Španije zadnjih desetletij, pa tudi pripoved o vsem, kar nas opominja, da smo ranljiva bitja, o potrebi po tem, da vstanemo in gremo naprej, tudi ko se zdi, da to ni mogoče, ko so skoraj vse vezi, ki so nas združevale z drugimi, izginile ali pa smo jih pretrgali. In smo preživeli.O AVTORJU Manuel Vilas (Barbastro, 1962) je pesnik in pisatelj, resno pa piše tudi za časnike. Za svoja dela je prejel številne nagrade. Njegova zadnja objavljena knjiga, Ordesa (2018), je postala književni fenomen; kulturni prilogi Babelia (El Pais) in La Esfera (El Mundo) sta jo razglasili za najboljšo knjigo leta, prejela pa je tudi nagrado za umetnost in književnost častnika Heraldo de Aragon. 

Hasta entonces el acceso a la pradera estará abierto a vehículos particulares hasta completar la capacidad… Ordesa. 1,518 likes.

Visit top-rated & must-see attractions. Hotel Silken Ordesa offers a traditional restaurant, serving homemade dishes characteristic of the region. The lounge area has a fireplace and there is a bar area.

POVEZANE KNJIGE