Od atoma do orgazma

Od atoma do orgazma - Radio Ljubezen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Radio Ljubezen
DIMENZIJA
7,79 MB
IME DATOTEKE
Od atoma do orgazma.pdf
ISBN
9456898421595

OPIS

V življenju je najbolj pomembno to, da si ljubljen in da ljubiš. Vsi hrepenimo po čarobnosti, po tisti filmski svobodi, da bi bil vsak dan kot prvi dan dopusta. Ampak kdo je kriv, da živimo, kot živimo? Bog ali sistem? Partner ali služba? Vera ali prepričanja? Od Atoma do orgazma je vsa resnica, ki nam je bila zamolčana in naša pasivnost in strah, ki nas je pripeljal tako daleč, da lahko rečemo da smo v …. suženjstvu.

suženjstvu. Sorodne knjige Vprašanja vere Skeptična pritrditev krščanstvu Peter L.

Johnson 24,90 € Dodaj v košarico. -15% Morda pa se moraš z nekom pogovoriti Razkrijejo se terapevtka, njen terapevt in naša življenja Lori Gottlieb 22,90 € 26,90 € Prihrani 4,00 € Dodaj v košarico. Do kraja, do orgazma, do poslednjeg atoma snage, dovoljno blizu a dovoljno daleko, da život ne može da vas pokvari.

POVEZANE KNJIGE