Nekaj vam želim povedati

Nekaj vam želim povedati - Vlasta Nussdorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlasta Nussdorfer
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Nekaj vam želim povedati.pdf
ISBN
6014081623793

OPIS

Avtorica v avtobiografiji prvič na ogled postavlja svojo izredno zanimivo, dinamično in ustvarjalno poklicno pot preko številnih zgodb in anekdot, sprehodi se od svojega otroštva do poklica tožilske pripravnice, namestnice tožilca, okrožne, višje in vrhovne državne tožilke. Opisano je tudi obdobje njenega predsedovanja Društvu državnih tožilcev Slovenije in Belemu obroču Slovenije ter številne poti dobrodelnosti. Vrh njene kariere je bila funkcija varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije. Prvič javnosti spregovori o svetovih mnogih, ki živijo na robu, ter iskrivo opiše osebne vzpone in padce. Prav te zgodbe so v njenem življenju povezane z mnogimi liki, ki v knjigi dobijo prepoznavne obraze in zaživijo z vsemi človeškimi lastnostmi. Spomini so prežeti s soncem in temo, lepoto in bedo, napisani pa v napetem slogu, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Premnoge tančice njenega življenja se skozi knjigo odstirajo v vprašanju: je bilo vredno? Odgovor nanj se piše vse do konca.

uri pa vas vabimo k ogledu pogovora avtorice in vrhunske pravnice z Bernardo Žarn. Nocoj v Kulturi tudi o knjigi Nekaj vam želim povedati avtorice Vlaste Nussdorfer, razstava umetnice Vesne Bukovec v galeriji Gong in o nagrajencih evropskega prvenstva v slam poeziji na spletu. Nekaj vam želim povedati: Darka Zvonar. Beograjski pogovori : največje presenečenje so Slovenci: Magda Sever.

Other Views. Nekaj ti želim povedati Trda - 23.

POVEZANE KNJIGE