Najina dvojina

Najina dvojina - Tončka Stanonik | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tončka Stanonik
DIMENZIJA
9,33 MB
IME DATOTEKE
Najina dvojina.pdf
ISBN
1755688351881

OPIS

A svoje samostojnosti ne zna obrniti sebi v prid, ne obnaša se tako, kot se za emancipirano žensko »spodobi«. Nasprotno, stvari ji uhajajo iz rok, zameri se ji ves svet, dokler se ne zgodi nekaj, kar razsvetli njen temačni pogled na življenje. Zdaj bolj, drugič manj zapleteni odnosi z najbližjimi, ki jih avtorica opisuje tudi s humorjem in odtenki cinizma, so samo pot, po kateri stopa in zori ... O AVTORICI Tončka Stanonik je doma iz Žirov. Diplomirala je iz slavistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Večino delovne dobe je preživela v založbi Mladinska knjiga v uredništvu enciklopedij in leksikonov. Pravljice, črtice in kratke zgodbe je sprva objavljala v revijah in na radiu, kasneje tudi v knjižnih izdajah. Doslej je objavila 12 samostojnih knjig (med drugimi Pravljice za Ajčko Bajčko in mamico, 1995; Podobe iz čipkaste preje, 1996; Lučka na klekljarskih počitnicah, 2004, 2019; Zaklad na Oglarjevem podstrešju, 2015), večkrat je bila nominirana na literarnih natečajih. Je članica Društva slovenskih pisateljev, Občina Žiri pa ji je leta 2015 podelila priznanje za umestitev »klekljanja na Žirovskem v slovensko književnost«.

Pari lahko pričakujete korenite spremembe na področju odnosov, saj se vam bo že v času delavnice porodilo novo upanje in zaupanje v boljšo prihodnost - če boste pripravljeni delati na sebi in na odnosih z drugimi, boste tudi v odnos s partnerjem vnesli zaželeno živost, srčnost in ... Vikend za pare: Najina dvojina. Pobuda.

Izobraževanje iz sodobnega plesa. Dvojina. Najine vzdeveke, najina ljubkovalna imena, nikoli več nisem nobeni rekel.

POVEZANE KNJIGE