Na koncu bo vse dobro

Na koncu bo vse dobro - Maja Debevc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Debevc
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Na koncu bo vse dobro.pdf
ISBN
7447627519618

OPIS

Z neskončno radostjo v srcu ti predstavljam mojo novo knjigo, ki tokrat govori o kreiranju in spreminjanju življenja z univerzalnimi zakoni vesolja. S teboj delim modrosti, ki so bile tisočletja namenoma skrite in potlačene. Prišel je čas, da se jih spomniš. Če razmišljaš o naročilu knjige, si najprej odgovori na tri vprašanja:- Si sploh pripravljena na spremembo?- Si se pripravljena spomniti kdo si v resnici?- Si se pripravljena spomniti kaj vse znaš? Če je odgovor DA, potem dobrodošla na potovanju k starodavnim resnicam in znanju!

Preveč dušika v tleh bo pospešilo rast listov, stroki pa bodo ostali drobni, čebule posledično majhne. Tudi skladiščil se bo tak česen težje.

Vsak dan se je treba truditi in na koncu se bo zagotovo poznalo. Motivacije mi ne manjka, tudi želja po tekmovanju je z dobrimi dosežki vse večja. Na koncu tekmuješ proti vsem in predvsem proti samemu sebi.

POVEZANE KNJIGE