Morilski gen

Morilski gen - William Landay | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Landay
DIMENZIJA
7,96 MB
IME DATOTEKE
Morilski gen.pdf
ISBN
3101191519483

OPIS

Barber je že dve desetletji pomočnik okrožnega tožilca. Uživa spoštovanje. V sodni dvorani je deležen občudovanja. Zasebno je srečen z ljubeznima svojega življenja: ženo Laurie in najstniškim sinom Jacobom. A mirno predmestje pretrese grozljiv zločin: v bujnem parku najdejo truplo mladega fanta. Vendar to še ni vse: za umor obtožijo Andyjevega sramežljivega, vase zaprtega, skrivnostnega Jacoba. Andy verjame v sinovo nedolžnost. Kot bi verjel vsak starš. Toda pritisk je vse hujši. Dokazi so obremenjujoči. Poraja se dvom. V zakonu se začnejo pojavljati razpoke. Sosedje jih prezirajo. Sojenje za umor močno načne Andyjevo družino. To je najhujši preizkus za vsakega starša: Kako daleč si pripravljen iti, da bi zaščitil svojega otroka? Predanost je na preizkušnji. Kako dobro starš sploh pozna svojega otroka? Za Andyja Barberja, človeka z jekleno voljo in temno skrivnostjo, je to preizkus občutka krivde in nedolžnosti v najglobljem smislu. Kako daleč si pripravljen iti?

Na kraju zločina: Miami. 12+ + Nevaren sin, Sezona 6 | Epizoda 1 Horatio preiskuje umor nadzornika za pogojne kazni.

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Morilski gen iz naslova pa je še kako resničen, čeprav je mogoče bolj primeren izraz bojevniški gen. Mutacija tega gena lahko privede do različnih odklonskih dejanj, večinoma nasilnih, tudi umora.

POVEZANE KNJIGE