Modrost duš

Modrost duš Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,91 MB
IME DATOTEKE
Modrost duš.pdf
ISBN
9917870332561

OPIS

Knjiga Modrost duš je polna osupljivih zgodb o ozdravitvah in modrostih, ki jih doživljajo ljudje iz najrazličnejših družbenih okolij. Spoznajte astralna potovanja v duhovni svet, kjer svetujejo in dajejo ljubečo spodbudo vodnice in višja svetlobna bitja. Tako kot uspešnici doktorja Michaela Newtona Potovanje duš in Usoda duš vam tudi Modrost duš ponuja globoke duhovne uvide in svež pogled na življenjske izzive. Na straneh te knjige boste prebrali neverjetne zgodbe ljudi, katerih izkušnje življenja med življenji so jim pomagale razrešiti družinske spore, se spoprijeti z zdravstvenimi težavami, izboljšati ljubezenska razmerja, napredovati na poklicni poti ali premagati hromečo tesnobo in depresijo. Zbrali so jih člani Inštituta Michael Newton za hipnoterapije življenje med življenji. Modrost duš ponuja osupljive dokaze o življenju, ki vas čaka v duhovnem svetu.

Študijske primere za to knjigo pa je prispevalo petidvajset članov Inštituta Michael newton z vsega sveta. — Zenovska modrost. January 3, 2014 in Modrosti.

Rezultati so čudoviti. Čeprav danes številni nauki in šole menijo, da širijo starodavne modrosti in modrosti različnih ljudstev, naših prednikov iz prvobitnih ljudstev in vnebovzetih mojstrov (recimo Nova misel, Tečaj čudežev ali Skrivnost), starodavna modrost in starodavne modrosti dejansko izvirajo od starodavnih mojstrov, ki so jo začeli širše razkrivati v 19. in 20.

POVEZANE KNJIGE