Metoda Wima Hofa

Metoda Wima Hofa - Wim Hof | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wim Hof
DIMENZIJA
7,49 MB
IME DATOTEKE
Metoda Wima Hofa.pdf
ISBN
2243810719526

OPIS

Wim Hof ima sporočilo za vsakogar od nas: »Dobesedno lahko storite nemogoče. Premagate lahko bolezen, izboljšate svoje duševno zdravje in fizično moč ter celo nadzorujete svoje telo, tako da se je zmožno uspešno soočiti z vsako stresno situacijo.« V tej knjigi pionir premikanja meja človeškega potenciala z nami deli metodo, ki jo lahko uporabi vsakdo – mlad ali star, bolan ali zdrav – da okrepi svojo moč, vitalnost in zadovoljstvo. Wim v tej uspešnici, ki je ne boste mogli odložiti iz rok, z nami deli svojo metodo in zgodbo, ki obsega: DIH. Wimove edinstvene vaje, s katerimi boste spremenili kemijsko sestavo svojega telesa, se napolnili z energijo in osredotočili um. MRAZ. Varne in nadzorovane vaje, s katerimi ne boste šokirali telesa, ko ga boste izpostavili mrazu, da bi okrepili svoj srčno-žilni sistem in prebudili njegovo do zdaj neuporabljeno moč. MOČ UMA. Okrepite svojo moč volje, jasnost, zavedanje čutov in notranjo radost ob tem, da ste živi. ZNANOST. Odkrijte, kako so ljudje, ki uporabljajo to metodo, v številnih raziskavah na novo opredelili to, kaj je medicinsko mogoče. ZDRAVJE. Resnične zgodbe in pričevanja ljudi, ki so to metodo uporabili, da so ozdraveli in premagali kronične bolezni. ZMOGLJIVOST. Povečajte svojo zmogljivost, hitreje okrevajte, izboljšajte svoje umske zmožnosti in še več. WIMOVO ZGODBO. Spoznajte Wimovo navdihujoče osebno potovanje, polno odkritij, tragedij in uspehov. DUHOVNO PREBUJENJE. Odkrijte, kako vas lahko dihalne vaje, mraz in moč uma popeljejo v globine vaše prave narave. Wim Hof je človek, čigar poslanstvo je preobraziti naš način življenja z opominjanjem na našo pravo moč in namen. »S to preprosto metodo, ki jo lahko uporabi vsak, lahko spremenimo svet, dušo za dušo,« pravi Wim. »Omejujeta nas zgolj globina naše domišljije in moč naših prepričanj.«

Po dýchaní trvá telu podľa posledných vedeckých štúdií zhruba 25 minút na to, aby sa dostalo do normálu. Wim Hof Metoda je tedy jakési cvičení dýchání, myšlení a koncentrace a otužování se v ledové vodě. Budeme rádi za vaše komentáře.

Nakoľko tieto hlbšie fyziologické vrstvy už nie sú natoľko aktivované ... Jedinečná Metóda Wima Hofa prináša silu, vitalitu a šťastie mladým i starým, chorým aj zdravým. Ľadový muž v najnovšej knihe pútavo predstavuje nie len vlastný životný príbeh, ale najmä svoj prevratný koncept postavený na niekoľkých pilieroch: • dych - špecifické dychové cvičenia na zmenu biochémie v tele ... 📙 V tomto první videu se dozvíš o Wim Hofově metodě.

POVEZANE KNJIGE