Knjižnica duš

Knjižnica duš - Ransom Riggs | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ransom Riggs
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Knjižnica duš.pdf
ISBN
3925491824824

OPIS

Pustolovščina, ki se je pričela z Otokom nenavadnih otrok in se nadaljevala z Votlim mestom, se s Knjižnico duš izteče v dih jemajoč zaključek. Uvodne strani domišljijske srhljivke odstrnejo, da je šestnajstletni Jakob obdarjen z nenavadno nadnaravno sposobnostjo. Zlobne sile otroške posebneže držijo ujete v strogo zastraženi trdnjavi. V želji po njihovi rešitvi se Jakob poda na nevarno potovanje skozi časovno zanko. Spremljata ga Emma Bloom, dekle, pod katere prstnimi konicami zlahka vzplamtijo ognjeni plameni, in pasji prijatelj Addison MacHenry, ki je vešč izvohljanja izgubljenih otrok. Pot trojico vodi iz sodobnega Londona do labirinstkih ulic Hudičeve posesti, najbolj bedne četrti v vsej viktorijanski Angliji. To je kraj, kjer naj se enkrat in za vselej odloči usoda čudaških otrok ... Po vzoru svojih romanesknih predhodnikov tudi Knjižnica duš s prepletom gotsko navdahnjene fantazije in bizarnih starinskih fotografij ponudi čudovito srhljivo bralsko izkušnjo.

; 24 cm. - (Zbirka Luna) COBISS.SI-ID 304957952.

Ko so svetopisemski pisci pisali o duši, so uporabili hebrejsko besedo néfeš ali grško psyché.Ti dve besedi se v Svetem pismu pojavljata precej več kot 800-krat in Prevod novi svet ju prevaja z »duša«, bodisi v glavnem besedilu ali v podčrtnih ... Knjižnica duš : tretji roman v seriji Otok nenavadnih otrok Sanje, 2020. Ostalo leposlovje za mlade (pravljice, poezija, uganke, dramatika) BRATUŠA, Simona, 1982- Džunglaraja : zbirka otroških pesmi Litera, 2019.

POVEZANE KNJIGE