Keto post

Keto post - Joseph Mercola | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joseph Mercola
DIMENZIJA
5,3 MB
IME DATOTEKE
Keto post.pdf
ISBN
2971354927636

OPIS

Dr. Joseph Mercola, svetovno priznana avtoriteta na področju alternativnega zdravljenja, je pripravil vodnik z načeli ketogenega prehranjevanja in načrtovanja obrokov, ki vam bo pomagal zdraviti bolezni, izgubiti odvečno težo in optimizirati svoje zdravje. Zdravnik Joseph Mercola, avtor uspešnice Maščobe kot gorivo, ki buri strokovno in laično javnost, v knjigi odkriva najnovejša dognanja s področja keto diete in postenja. Vsi vemo, da je hrana zdravilo – toda kljub temu je postenje ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za svoje zdravje. Kratki posti, ki jih zlahka naredi vsak človek in so strateško razporejeni, so izjemno zdravilni in se popolnoma skladajo s ketogeno prehrano, s čimer vaše telo začne izgubljati odvečno maščobo. To posledično vodi tudi v zmanjšanje stresa in vnetij, optimiziranje možganskih funkcij, preprečevanje nevroloških težav, izgubo odvečne teže in še veliko več. Dr. Mercola v tem obširnem, a razumljivem vodniku raziskuje izjemne zdravstvene koristi, ki so posledica združitve ketogene prehrane in dobro načrtovanih postov. V knjigi boste med drugim izvedeli: zakaj zaradi hrane zbolimo in kako lahko to preprečimo,kakšni so mehanizmi posta in kaj se med njim dogaja v telesu, vključno z aktivacijo matičnih celic,kako se ciklična keto dieta – v katero so vključeni posti – razlikuje od konvencionalne keto diete,kako deluje postenje in kako varno je za vas,na kak način enodnevni posti spodbujajo topljenje maščob in razstrupljanje, medtem ko zmanjšujejo občutek lakote,kako lahko svoj napredek spremljate z laboratorijskimi preiskavami in še mnogo več »To bo razburljivo potovanje za vas,« piše dr. Mercola. »Več kot navdušen sem, da boste v svoje življenje uvedli to, kar sam razumem kot eno najmogočnejših strategij, ki vam ne bo pomagala zgolj okrepiti zdravja, temveč ga celo izboljšati do ravni, za katero verjetno sploh niste verjeli, da je mogoča.« V knjigi boste prejeli strategijo, ki vam bo pomagala pridobiti zdravo težo, ob čimer boste izkusili popolno osvoboditev od hrepenenja po hrani, s katero se običajno sabotirate. Teža, ki jo boste s tem programom izgubili, bo večinoma maščoba okrog trebuha (nevarna maščoba okrog vaših organov, za katero se verjamejo, da je razlog metaboličnih težav, odpornosti na inzulin in kroničnih vnetij). Izguba te maščobe vam bo pomagala znižati vaš krvni pritisk, holesterol in tveganje za srčne bolezni ter diabetes.

Though some people treat intermittent fasting as their lifestyle and does it on a daily basis and ... A keto diet is a very low-carb, high-fat diet. You eat fewer carbs and replace it with fat, resulting in a state called ketosis.

ERMAHGERD-worthy keto recipes to try, collect and share. Keto Post Workout Shake. All you need is a blender, some almond butter, an avocado, chia seeds, some coconut milk, Perfect Keto Vanilla Whey Protein, and you're set! If you tolerate dairy, you can add a tablespoon or two of heavy cream for even more healthy fat and a creamy texture.

POVEZANE KNJIGE