Hrana, ki spreminja življenje

Hrana, ki spreminja življenje - Anthony William | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anthony William
DIMENZIJA
5,11 MB
IME DATOTEKE
Hrana, ki spreminja življenje.pdf
ISBN
5204085447761

OPIS

Hrana, ki spreminja življenje je knjiga, polna informacij, ki jih ne boste našli nikjer drugje, o grožnjah, ki so odgovorne za pojav bolezni – in čudežni moči hrane, ki zdravi. Medicinski medij Anthony William je že več deset tisoč ljudem pomagal, da so ozdraveli od bolezni, ki so jim jih napačno diagnosticirali ali neuspešno zdravili. V svoji prvi knjigi Medicinski medij je Anthony razkril, kako lahko številne bolezni pozdravimo z zdravilnimi metodami, v katerih ključno vlogo igra prehrana. Ta knjiga še bolj v globino raziskuje zdravilno moči več kot petdesetih sadežev, zelenjave, zelišč, začimb in divje hrane, ki lahko imajo izjemne učinke na vaše zdravje. Tukaj je le nekaj tematik, o katerih boste brali v knjigi:seznami živil, ki vam bodo pomagala do olajšanja od več sto simptomov različnih bolezni in stanj, vključno s tesnobo, avtoimunimi boleznimi, rakom, diabetesom, prebavnimi težavami, utrujenostjo, alergijami, neplodnostjo, vnetji, nespečnostjo, izgubo spomina, migrenami, težavami s ščitnico in pridobivanjem teže, živila, ki popravljajo DNK, okrepijo imunski sistem, izboljšajo mentalno jasnost, alkalizirajo vsak telesni sistem, vas ščitijo pred negativnimi čustvi drugih ljudi in še veliko več, tehnike, s katerimi iz sadežev, zelenjave, zelišč, začimb in divje hrane dobimo največ zdravilnih učinkovin, kritične informacije o specifičnih dejavnikih, ki vplivajo na nastanek bolezni, in tem, kako zaščitite sebe in svojo družino, zakaj so divje borovnice »hrana ponovnega vstajenja«, zakaj so šparglji vodnjak mladosti in zakaj lahko limone dvignejo vašega duha, kadar prejmete slabo novico, zdravilne moči kivija, kumar, mačjega kremplja, kokosa in še veliko več, uvide v hrepenenje po hrani, kako stres uporabiti v svojo korist, ključno vlogo, ki jo ima sadje pri plodnosti.

V košarico-20% 63,90 ... Hrana, ki spreminja življenje. Spoznajte skrivne zdravilne moči sadja in zelenjave! Anthony v knjigi opiše lastnosti vsake rastline, simptome in stanja, ki jih lahko pomaga omiliti ali ozdraviti, ter čustvene in duhovne koristi, ki jih prinaša.

Ena je zmanjševanje količin zavržene hrane. Nedavno, 29.

POVEZANE KNJIGE