Adijo, Alzheimer

Adijo, Alzheimer - Dale E. Bredesen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dale E. Bredesen
DIMENZIJA
4,58 MB
IME DATOTEKE
Adijo, Alzheimer.pdf
ISBN
5741661885699

OPIS

Knjiga je svetovna uspešnica ameriškega avtorja, zdravnika in raziskovalca, profesorja in ustanovnega predsednika Buck Institute in profesorja na UCLA. »Knjiga ADIJO, ALZHEIMER je veličastno delo. Dr. Bredesen postavi to uničujočo bolezen v povsem novo luč. Naenkrat ni več skrivnosten in nerazumljiv proces, ampak jo je mogoče preprečiti in – da, prav zares – tudi zdraviti.« DAVID PEARLMUTTER, dr. med., avtor uspešnic Požgani možgani in Zdravi možgani "Knjiga odpravlja iluzijo, da bi bilo možno le z enim ali nekaj farmacevtskimi sredstvi ali sredstvi zdravega načina življenja ozdraviti Alzheimerjevo bolezen. V več kot 200 znanstvenih člankih so namreč člani Bredesenove znanstvene ekipe dokazali, da je teh dejavnikov kar 36. Potrebno je izboljšati njihovo večino, da učinki regeneracije nevronov premagajo dejavnike njihovega propadanja. Večina opisanih dejavnikov te oblike demence so prvine zdravega načina življenja. V knjigi so natančni napotki, kolikšen naj bo “najmanjši dnevni odmerek” dejavnikov, kot so spanje, telesno gibanje, užitih krepilnih živil oz. prehranskih dopolnil, da krepimo nevrone." "Knjiga prinaša ključne informacije za razumevanje dejavnikov nastajanja te bolezni ter za njeno obvladovanje in je zato epohalnega pomena. Namenjena je strokovni javnosti in poljudnemu bralcu," je v predgovoru zapisal doc. dr. IZTOK OSTAN.

KNJIGE • NOVOSTI ŽIVLJENJE V SVETLOBI - Jacob Israel Liberman Naročila : 051 787 637. Poštnina samo 2.99 € za plačila vnaprej.

Ob svetovnem dnevu osteoporoze rešite test tveganja. Adijo, Alzheimer Prvi program za preprečevanje in zdravljenje kognitivnega upada Dale E. Bredesen 28,40 € Dodaj v košarico Odsevi lune na vodi Zdravljenje ženskega telesa in uma s tradicionalno kitajsko modrostjo Kanae Kinoshita, Xiaolan Zhao 25,70 € Dodaj v košarico Domus Litisia, - oglejte si vse knjige na Emka.si, Učbenik življenja, Adijo, Alzheimer: prvi program za preprečevanje in zdravljenje kognitivnega upada, ... 📣NAGRADNA IGRA - PODARJAMO 1 IZVOD PRIROČNIKA ADIJO, ALZHEIMER 📣 Skupaj z Domus Litisia predstavljamo svetovno uspešnico, knjigo Adijo, Alzheimer, avtorja dr.

POVEZANE KNJIGE