Zrelost

Zrelost - Osho | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osho
DIMENZIJA
6,71 MB
IME DATOTEKE
Zrelost.pdf
ISBN
7785290525165

OPIS

Eden od največjih duhovnih voditeljev dvajsetega stoletja nas v tej knjigi spodbuja, naj sprejmemo značilnosti življenja v zrelih letih. V kulturi, obsedeni z mladostjo, in odločeni, da se je treba za vsako ceno izogniti starosti, si ta knjiga drzne postaviti vprašanje, ki je bilo tako rekoč pozabljeno v dobi viagre in lepotnih operacij. Kakšne koristi utegne prinesti sprejemanje naravnosti procesa staranja, namesto da se skušamo oklepati mladosti in njenih užitkov vse do groba? Osho nas opomni na razliko med odraščanjem in staranjem. Tako v naših odnosih z drugimi kot pri uresničevanju naših lastnih usod nas opominja na užitke, ki jih lahko prinese samo prava zrelost. Očrta deset poglavitnih ciklov rasti v človeškem življenju, od sveta nase osredotočenega predšolskega otroka do razcveta modrosti in sočutja v starosti. Osheva navihana humornost je rdeča nit te knjige, tako kot poglobljeno sočutje in razumevanje, da se pustimo nadvse hitro zamotiti in zanemarimo globlji pomen in poslanstvo življenj – torej razcvet naše lastne enkratnosti in zrelosti, prežet s sposobnostjo praznovanja in doživljanja veselja.

Posebnosti/lastnosti/nasvet: Arrow je najzgodnejša sorta na ... KGZS Novo mesto Šmihelska c. 14 8000 Novo mesto tel.: 07/373 05 70 fax.: 07/373 05 90 email: tajnistvo [at] kgzs-zavodnm [dot] si Spolna zrelost: Pri samicah spolno zrelost potrjuje prva gonitev, v obdobju katere se lahko že spari s samcem in postane tudi breja.

Kožica je lepa, gladka, zato je odličen tudi za pranje in pakiranje. Posebnosti/lastnosti/nasvet: Arrow je najzgodnejša sorta na ... KGZS Novo mesto Šmihelska c.

POVEZANE KNJIGE