Zeleni popotnik

Zeleni popotnik - Liliana  Bardijewska | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Liliana Bardijewska
DIMENZIJA
7,68 MB
IME DATOTEKE
Zeleni popotnik.pdf
ISBN
8154918815665

OPIS

Stvorček živi v Stvorčiji, sivi deželi s sivim nebom, sivo reko in sivimi prebivalci. Toda nekega jutra, ko se Stvorček zbudi, se v vsej tej sivini nenadoma ne počuti več dobro … Njegove tačke so postale turkizno zelene! Gotovo nekje obstaja zelena dežela z zeleno reko, v kateri bo lahko zagledal svoj zeleni odsev, pomisli – in se odpravi na pot. Liliana Bardijewska nas s svojo pripovedjo popelje v čudežno barvite dežele, v katerih imajo barve tudi obliko, okus in zvok. Njen Stvorček se na svoji poti med drugim sooči z nevarnostjo in strahom, vendar ne obupa: spopade se s težavami, nauči se sprejeti pomoč. Čarobno zgodbo o čustvih in prijateljstvu je ilustrirala Emilia Dziubak, knjigo pa je v slovenščino prevedel Klemen Pisk. Zeleni popotnik je leta 2001 postal knjiga leta na natečaju poljske sekcije IBBY.

Read reviews from world's largest community for readers. Stvorček živi v Stvorčiji, sivi deželi s sivim nebom, sivo reko in sivimi ... Stvorček živi v Stvorčiji, sivi deželi s sivim nebom, sivo reko in sivimi prebivalci.

November 2019, ob 11:54. Slovenija na zemljevidu v prestižni zeleni barvi.

POVEZANE KNJIGE