Zadnji gozd

Zadnji gozd - Franjo H. Naji | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franjo H. Naji
DIMENZIJA
7,14 MB
IME DATOTEKE
Zadnji gozd.pdf
ISBN
9486884777737

OPIS

Moški z nejasnimi pooblastili varuje južno mejo pred begunci. Pri poslu ni sentimentalen, ko pa se spajdaši z vardo, ki skrbi za gensko in kulturno čistost, se zdi, da bi morda lahko prestopil na pravo stran. Toda ali lahko zgolj simpatiziranje z begunci reši njihova življenja? Ali ni, dokler ostajamo pasivni podporniki uničevalskega sistema, vsa naša skrb (samo)prevara? Zadnji gozd je prvi roman Franja H. Najija. Tako kot že v kratkoprozni zbirki Križišče, s katero se je uvrstil med finaliste nagrade za literarni prvenec, pokaže avtor v tej distopiji popoln literarni čut za zavržene.

Najbolj temeljiti opazovalci boste našli tudi smerokaz, ki vas usmerja proti Orlam in centru (slika 2). Sprehod skozi gozd: Osankarica in Črno jezero na Pohorju, oktober 2020 ... Večji del ceste je asfaltiran, le zadnji odsek je makadamski.

H. Naji: Zadnji gozd Recenzije so napisali Marija Švajncer, Tonja Jelen in Gabriela Babnik. Zadnji gozd je distopija o "odprti sezoni lova na migrante", zato so bili begunci tudi v fokusu intervjuja.

POVEZANE KNJIGE