Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan

Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan - Laura Brand | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laura Brand
DIMENZIJA
8,65 MB
IME DATOTEKE
Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan.pdf
ISBN
8299153123595

OPIS

Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan prikazuje 50 aktivnih dejavnosti za ustvarjalno, vsakodnevno igro, ki spodbuja otrokovo povezanost z naravo, občutek veselja in domišljijo. Obenem pa odrasli negujejo tudi svojega notranjega otroka. Dejavnosti so domiselne, ustvarjalne in (kar je najpomembnejše) dovolj enostavne, da jih bodo lahko pripravili otroci sami. Skozi cel dan vas vodijo kratke, dolge, glasne ali tihe aktivnosti: od luninega peska do cvetlične juhe. Laura Brand je vse aktivnosti preizkušala že med pisanjem te knjige. V iskrenih in smešnih uvodih v vsako poglavje pojasnjuje, s kakšnimi težavami se je soočila in kako jih je rešila, da so dejavnosti uspele. Ta čudoviti priročnik bo v vaš vsakdan vnesel zabavo, čuječnost in dobro voljo. Čim dlje se upirajte televizijskim zaslonom – tudi v deževnih dnevih se da početi marsikaj zanimivega. Poglavja prikazujejo zunanje in notranje dejavnosti, ki jih lahko počnete v različnih letnih časih. Primerne so za malčke, predšolske otroke, odrasle in vse vmes.

BERNSTEIN, Albert J. Čustveni ... Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan : preproste dejavnosti & kreativne ideje za otroke in starše.

Čustveni ... Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan : preproste dejavnosti & kreativne ideje za otroke in starše. 1.

POVEZANE KNJIGE