Uvod v diplomacijo in mednarodne organizacije

Uvod v diplomacijo in mednarodne organizacije - Boštjan Udovič, Tanja  Žigon | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Udovič, Tanja Žigon
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Uvod v diplomacijo in mednarodne organizacije.pdf
ISBN
1128562068218

OPIS

Učbenik ponuja vpogled v temeljne značilnosti diplomacije in mednarodnega združevanja, obravnava izbrane mednarodne organizacije, opredeli vlogo Slovenije v njih, predstavi pa tudi najpomembnejše dokumente in različne aktivnosti, povezane z delovanjem mednarodnih organizacij. Besedilo popestrijo zanimivosti in citati, navedeni v posebnih okvirčkih, ob vprašanjih ob koncu vsakega poglavja študentke in študenti utrdijo svoje znanje, obsežen seznam literature in virov pa jim omogoča nadaljnji poglobljeni študij obravnavane tematike.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Uvod v diplomacijo in mednarodne organizacije. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

Ljubljana 2020. Uvod_v_diplomacijo_FINAL.indd 1.

POVEZANE KNJIGE