Ti je smešno, da mije ime Donald?

Ti je smešno, da mije ime Donald? - Ahmed Burić | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ahmed Burić
DIMENZIJA
10,59 MB
IME DATOTEKE
Ti je smešno, da mije ime Donald?.pdf
ISBN
7022899553424

OPIS

Vabljeni ste na vožnjo z Ahmedom Burićem in zgovornim taksistom Donaldom. Veteran vojne za Sarajevo, Donald Meerbach, v sočnem monologu preskakuje iz anekdote v anekdoto, prek min, snajperjev, do pariške bolnice. Donald pripoveduje tudi o srečnejšem povojnem času, ko si ustvari družino, donosno podjetje in vse bolj ugotavlja, da živi v mestu, ki pravzaprav ni več njegovo. A glavni junak knjige ostaja jezik – duhovit sarajevski govor, poln besednih iger. Bolj kot zgodovinska resnica pripovedovalca zanima zgodba in globlja resnica o človeški naravi, ki proseva iz nje.

mar 2020. Ahmed Burić ( 0) ISBN/EAN:P_9789612772475 ... Ti je smešno, da mi je ime Donald? je prelep protivojni roman." - Ervin Hladnik Milharčič (iz spremne besede) Poglej tudi-5%.

Vabljeni ste na vožnjo z... "Ti je smešno, da mi je ime Donald, te že z naslovom sprašuje, če se znaš smejati. Če je odgovor ja, jo vzemi v roke.

POVEZANE KNJIGE