Teci, sinko, teci

Teci, sinko, teci - Nicky Cruz | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicky Cruz
DIMENZIJA
6,39 MB
IME DATOTEKE
Teci, sinko, teci.pdf
ISBN
8313664472562

OPIS

Pretresljivo pričevanje o neustavljivi moči Kristusove ljubezni, ki je povsem spremenila Nickyjevo življenje. V podzemlju New Yorka je slovel kot surov pretepač, zloben kriminalec, tat, zasvojenec z mamili in alkoholom ter vodja ene najnevarnejših tolp v velemestu. A vse se je spremenilo, ko je slišal pričevanje pastorja Davida Wilkersona o Jezusovem evangeliju. Zapustil je svoje staro življenje, se oklenil Kristusa in začel z misijonskim delom med mladimi.

trio TECI TECI je obalna glasbena skupina, ki preigrava komercialno in narodnozabavn glasbo. trio TECI TECI. 718 všečkov · O tem govorijo 3 osebe.

Watch Queue Queue. Watch Queue Queue »Teci sinko, teci« je pretresljiva pripoved nekdanjega vodje kriminalne tolpe, ki je svoje odrešenje našel v osebnem stiku z bogom.

POVEZANE KNJIGE