Sonce zdravi

Sonce zdravi - Richard Hobday | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard Hobday
DIMENZIJA
5,57 MB
IME DATOTEKE
Sonce zdravi.pdf
ISBN
7884730075903

OPIS

Namen te knjige je pokazati, kako se je sončna svetloba uporabljala za preprečevanje in zdravljenje bolezni v preteklosti ter kako nas lahko zdravi in nam pomaga zdaj in v prihodnosti. Knjiga raziskuje predvsem koristi izpostavljanja telesa soncu, ne nevarnosti, ki jih lahko to povzroči. Vso zgodovino se je sončno svetlobo uporabljalo za preprečevanje in zdravljenje širokega razpona bolezni, in nekaj zdravnikov njegove terapevtske oziroma zdravilne lastnosti še vedno s pridom izkorišča. Toda v zdajšnjem času v določenih krogih zdravstvene stroke in javnosti na splošno prevladuje mnenje, da škodljivi učinki sončne svetlobe na kožo pretehtajo morebitne koristi. Sončna svetloba resda lahko povzroči kožnega raka, vendar je tudi veliko dokazov, da lahko prepreči številne zelo razširjene in pogosto usodne bolezni: raka dojk, raka debelega črevesa, raka prostate, raka jajčnikov, srčno bolezen, multiplo sklerozo in osteoporozo. Število ljudi, ki umrejo zaradi teh bolezni, je daleč večje od števila smrti zaradi kožnega raka, zato je treba po avtorjevem mnenju zdajšnjo pristranskost do naših potreb po sončni svetlobi odpraviti. S prevzemom nekaterih tehnik iz te knjige lahko v večji meri izkoristimo koristi sončenja in karseda zmanjšamo tveganja.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Roman Sonce Petovione spremlja tri protagoniste, ... Vsi Neokleosovi, vključno z Zenasovimi v Niceji, so ostali živi in zdravi.

Iyengar 49,99 € Dodaj v košarico Sonce zdravi, to vemo vsi. Nekaj povsem drugega pa je, če se človek ure in ure praži na soncu.

POVEZANE KNJIGE