Samooklicani

Samooklicani - Samo Javornik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Javornik
DIMENZIJA
5,11 MB
IME DATOTEKE
Samooklicani.pdf
ISBN
7964373693849

OPIS

V knjigi Samooklicani, Krvave sledi HŠP – jevcev je z lucidno prodornostjo in obilo črnega humorja opisana druga plat medalje velikih samooklicanih duhovnov in finančnih gurujev slovenske družbe. V vrtoglavem ritmu se menjavajo solze, znoj, kri in sperma – pa ne nujno v takšnem vrstnem redu. Licemernost slovenske družbe, duhovnost kot potrošni material, korupcija, zavist, škandali in vpetost v mednarodne kriminalne mreže. Kdo so slovenski samaritani, ki se z bleščečimi nasmeški izpostavljajo po raznoraznih sprejemih »Happy Shiny People« oz. HŠPjevci? Ne, to je zgolj zunanja bleščeča podoba navznoter praznih povprečnežev. Za denar so pripravljeni prodati lastno dušo in po potrebi tudi ubijati. Roman Samooklicani, Krvave sledi HŠP – jevcev je napeta kriminalka, ki zajema obdobje več kot tridesetih let, v katerih se življenja naših junakov skrivnostno prepletejo v nerazdružljivi gordijski vozel hrepenenj, frustracij, medijskih umorov, želja in interesov. Dr. Samo Javornik je doktor ekonomskih znanosti.V svoji dolgoletni poslovni karieri se je specializiral na področju finančnega prestrukturiranja podjetij. Opravlja funkcijo direktorja družbe, hkrati pa je predsednik in podpredsednik številnih strokovnih organov, nadzornih svetov, upravnih odborov in investicijskih odborov ter vodja in član mnogih projektnih skupin z različnih področij. Dr. Javornik je mojster Usui Reiki 3. stopnje in mojster mitološkega tarota. Zaključil je tudi diplomski študij psihološke astrologije ter diplomiral s tematiko karma v horoskopu. Njegovi knjigi Karma v horoskopu 1 in 2 sta leta 2018 izšli pri založbi Primus. www.samojavornik.si

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. 0,42.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Samooklicani - krvave sledi HŠP-jevcev je njegova tretja knjiga in prvi kriminalni roman. Dr.

POVEZANE KNJIGE