Odkrivanje preteklih življenj

Odkrivanje preteklih življenj - Atasha Fyfe | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Atasha Fyfe
DIMENZIJA
9,76 MB
IME DATOTEKE
Odkrivanje preteklih življenj.pdf
ISBN
6010562686550

OPIS

Knjiga nam bo dala odgovore na vprašanja:Kakšne so koristi zavedanja o preteklih življenjih? Kaj je regresija in kako deluje? Naučili se bomo vaj za pomoč pri odkrivanju preteklih življenj in spoznali: osupljive primere natančnih otroških spominov na pretekla življenja in, skrivnostne sledi prejšnjih življenj, kot so priljubljeni kraji, sposobnosti in najdragocenejše imetje.o avtorici Atasha Fyfe je izkušena regresoterapevtka, ki pomaga ljudem, da se spomnijo, kdo so bili v prejšnjih življenjih. V številnih letih dela s klienti je bila priča, kako je povezava s spomini na pretekla življenja rešila težave njenih klientov in obogatila njihovo življenje. V tej knjigi nas uči, kako to vedenje lahko pomaga tudi nam.

Spomini na pretekla... Leta 1977 je dr Goldberg razvil metodo za progresiranje pacientov v prihodnja življenja V knjigi Odkrivanje preteklih in prihodnjih življenj nam razkriva kako s ... Mnenje prispeva: Maja Črepinšek. Več...

Omogoča zdravljenje sedanjosti skozi izkušnje preteklosti, hkrati pa lahko prinese duševni mir in stabilnost. V naslednjih vprašanjih in odgovorih boste lahko ocenili ali je metoda regresije primerna za vas. Odkrivanje preteklih življenj je, kot bi ugotovili, da živimo v graščini, čeprav smo vedno mislili, da smo zaprti v majhnem stanovanju.

POVEZANE KNJIGE