Ne čakaj na stranke

Ne čakaj na stranke - Maja Golob | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Golob
DIMENZIJA
6,77 MB
IME DATOTEKE
Ne čakaj na stranke.pdf
ISBN
3359602834379

OPIS

‘Ne čakaj na stranke’ je knjiga, ki bo spremenila vaš pogled na odnose s strankami. Vsebuje ideje, ki vam lahko pomagajo oblikovati učinkovitejšo komunikacijo s strankami. Ne boste več razmišljali o tem, kaj lahko od strank dobite, temveč kaj jim lahko ponudite. O avtorici Maja Golob, univ. dipl. ekon, je priznana strokovnjakinja s področja marketinga in odnosov s strankami, poslovni coach, predavateljica in avtorica številnih člankov o marketingu, prodaji, vodenju, poslovni in osebni rasti. Je članica Društva za marketing Slovenije, mednarodne coaching zveze ICF, Združenja manager in gostujoča predavateljica na Fakulteti za podjetništvo Gea College. Že 27 let podjetjem pomaga krepiti odnose s strankami. Podjetju Spago, ki ga vodita s partnerjem, zaupajo najuglednejša slovenska podjetja. Maja je tudi avtorica knjižne uspešnice Ne čakaj na vikend – kako uskladiti delo, družino in čas zase. Verjame, da so v življenju in poslu najpomembnejši odnosi, k srčnim odnosom pa spodbuja tudi bralce njene nove knjige z naslovom Ne čakaj na stranke.

Tokrat daje misliti s svojo novo knjigo Ne čakaj na stranke, ki je, kot pravi, namenjena vsem vodjem, ki jim je mar, kakšne odnose imajo s sodelavci in strankami. Prepričana je namreč, da lahko marketing dejansko prispeva k boljšemu svetu, o čemer piše tudi v svoji drugi knjigi Ne čakaj na stranke.V prvi knjigi Ne čakaj na vikend, ki je postala prava uspešnica, pa na podlagi lastne izkušnje z izgorelostjo naniza tudi nasvete, kako usklajevati poklicno in zasebno življenje. Tudi o tem smo se pogovarjali z mojstrico za direktni marketing ... V svojem priročniku je zbrala precej uporabnih in praktičnih nasvetov, kako stranke pridobiti, jih obdržati in predvsem zadovoljiti.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Ne čakaj na stranke : kako v poplavi ponudb pridobiti stranke in jih obdržati. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

POVEZANE KNJIGE