Moje življenje je čudež

Moje življenje je čudež - Jean-Marie Guénois, Bernadette Moriau | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean-Marie Guénois, Bernadette Moriau
DIMENZIJA
6,9 MB
IME DATOTEKE
Moje življenje je čudež.pdf
ISBN
2224462991358

OPIS

11. julija 2008 ob 17.45, le nekaj dni po vrnitvi z romanja v Lurd, je sestra Bernadette Moriau med molitvijo v kapeli začutila, kako njeno telo preplavlja nenavadna toplota. Kmalu zatem sta se njeni invalidni nogi zravnali in po dolgih letih je spet lahko samostojno shodila! Deset let je skoraj dvesto zdravnikov in profesorjev preučevalo to neverjetno ozdravljenje, preden so dosegli skupno mnenje, da gre za »»nerazložljivo ozdravljenje v sedanjem stanju znanstvenih vednosti«. Druga komisija, ki ji je predsedoval škof Jacques Benoît-Gonnin, je nekaj mesecev pozneje prepoznala »čudežni značaj tega zdravljenja kot znamenja, ki ga je dal Bog na priprošnjo Lurške Matere Božje«. Tako je ozdravljenje Bernadette Moriau 11. februarja 2018 postalo 70. priznani čudežni dogodek v 160-letni zgodovini tega romarskega kraja.

ko sijem in ko je hudò. Življenje moje - sladki čar.

Tudi v večini intervjujev, ob vprašanjih, ki jih osnovnošolci zastavljajo ob pripravah na praznovanje kulturnega praznika. Na različne načine jih skušam spodbujati. Tudi ko mi je bilo najbolj hudo, je bila moja krvna slika odlična, zdravnik alternativne medicine, ki sem ga leto in pol obiskovala v Münchnu, pa mi je pokazal, da so bile moje celice kljub temu bolne - zlepljene." Zdravnika alternativne medicine je Bojana obiskovala leto in pol.

POVEZANE KNJIGE