Modri med

Modri med - Cvetka Bevc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Bevc
DIMENZIJA
4,48 MB
IME DATOTEKE
Modri med.pdf
ISBN
9043044412229

OPIS

Pasti modrega medu Slikanica o medvedki Lili, ki jo je zapeljal modri med, na otroku razumljiv način spregovori o problematiki zasvojenosti. Prisrčna pravljica s slikovitimi ilustracijami otroku odgovori na številna vprašanja, kot so: kaj je zasvojenost, kako zasvojenost nastane, kako uničujoče vpliva na vsa področja posameznikovega življenja ... Najpomembnejše pa je sporočilo, ki vliva upanje: zasvojenost je s strokovno pomočjo mogoče preseči. Za otroke od 5. leta. "Tako nenavadne živalske pravljice, kot je Modri med, zanesljivo še nisi bral(-a). Največkrat je med nekaj, česar se veselimo vsi: odrasli, otroci, medvedi in medvedki, čebele in ose in mravljice. A pomislimo, kako bi bilo, če si brez medu sploh ne bi več znali predstavljati svojega življenja, če bi zaradi njega pozabljali na službo, šolo, na prijateljstvo … Še nase – na koncu. Ja, prav to se zgodi medvedki Lili: zapeljal jo je modri med, ki ga je za srebrnike kupovala od podlasice Erike, dokler ni več mogla živeti brez njega. Na srečo je bila dovolj pametna in pogumna, da je obiskala doktorja Jazbiča! In potem? – Razmisli med branjem, kaj vse nas lahko zapelje tako, kot je Lili zasvojil (ujel in spremenil) modri med. Komu v človeškem jeziku rečemo, da je podlasica? In še nekaj: lepše in slajše kot vsak modri med je – modro nebo za tvoj radoveden pogled." Dr. Igor SaksidaSlikanica Modri med je nastala na pobudo strokovnih delavcev v Terapevtski skupnosti Sopotnica pri Škofja Loki (Društvo Projekt Človek), kjer je pisateljica Cvetka Bevc s posameznimi uporabniki vodila literarne delavnice v okviru projekta Vključujemo in aktiviramo. V slikanici je tudi dodatek za odrasle, spremna beseda univ. psih. dr. Andreje Barbare Jaš z napotki staršem, kako z otrokom brati prisrčno pravljico, ki pa obravnava nadvse zahtevno problematiko zasvojenosti.

stoletja, ki je predaval in navdihoval ljudi po vsem svetu. Grahamova filozofija vrednostnega investiranja, ki vlagatelje ščiti pred bistvenimi napakami in jih uči dolgoročnih strategij, je knjigo Modri investitor že ob njeni prvi izdaji, leta 1949, povzdignila v borzno biblijo. Modri glavinec.

Srčna čakra pa ni edina stvar na katero modri ahat močno vpliva, temveč ima mordi ahat kar veliko različnih pozitivnih lastnosti, katere pa boste lahko odkrili nižje v prispevku. Zakaj je poldragi kamen modri ahat tako priljubljen med ljudmi? Modri ahat in njegov pomen Modri Jupiter - Računovodske storitve, raziskovanje, poslovno svetovanje in druge storitve d.o.o.

POVEZANE KNJIGE