Kozmologija

Kozmologija - Kozma Ahačič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kozma Ahačič
DIMENZIJA
4,56 MB
IME DATOTEKE
Kozmologija.pdf
ISBN
7559421197622

OPIS

Zbirka igrivih esejev, ki se sprehajajo od popa do klasike, od jezikoslovja do vzgoje otrok, izpod peresa Kozme Ahačiča, ki je leta 2017 postal Delova osebnost leta z obrazložitvijo, da je »jezikoslovec, ki iz slovenščine dela zaveznika«.

Od leta 2019 je dopisnik RTV Slovenija iz Združenih držav Amerike, pred tem je bil odgovorni urednik Prvega - Informativnega progama Radia Slovenija, v letih od 2005 do 2013 pa dopisnik RTV Slovenija iz Ruske federacije in Skupnosti neodvisnih držav. Dodajte besedilo po meri ali ga odstranite. Osebne strani .

Avtorja najbolj poznamo kot pobudnika in urednika priljubljenega portala Fran.si, vendar strokovnjak za zgodovino jezika in jezikovne rabe v esejih sega z jezikovnega področja na mnoga druga področja, od znanosti, glasbe, arhitekture in drugih umetnosti do ... kozmologija (last edited 2021-02-15 11:52:12 by grozdanov) Fakulteta za matematiko in fiziko; Univerza v Ljubljani; 2008; MoinMoin ... Kozmologija je veda, ki poskuša s pomočjo fizikalnih zakonitosti opisati delovanje vesolja kot... Zelo kratka zgodovina časa V članku predstavljamo pregled razvoja vesolja od prvih trenutkov naprej, kot ga danes razume znanstvena kozmologija. Kozmologija Pričujoči razlagi o nastanku vesolja lahko verjamete ali pa tudi ne.

POVEZANE KNJIGE