Konfucij

Konfucij - Michael Schuman | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Schuman
DIMENZIJA
5,77 MB
IME DATOTEKE
Konfucij.pdf
ISBN
7129251782399

OPIS

Knjiga o Konfuciju ameriškega dopisnika iz Kitajske Michaela Schumana v prevodu Uroša Kalčiča ni klasična biografija, ki bi se ukvarjala samo s kronološkim potekom njegovega življenja, temveč je v večji meri strokovno delo, ki razčlenjuje različne Konfucijeve vloge (Konfucij kot človek, kot poslovnež, kot učitelj, kot oče, kot politik itd.). Izbrani pristop jasno pokaže, kolikšen vpliv je imel ne samo na Kitajskem, temveč po celem azijskem kontinentu. Schuman ga razkriva kot človeka, ki je za prihodnost enako pomemben, kot je bil za preteklost, kako je preraščal vlogo učitelja, ki jo je imel ob smrti, in kako njegova zapuščina piše zgodovino najuspešnejših družb na svetu.

Michael Schuman ( 0) ISBN/EAN:P_9789612846237. Redna cena: 27,00 € Skozi stoletja je vzhodnoazijska družba Konfucija vse bolj ponotranjala, zato je preraščal vlogo učitelja, ki jo je imel ob svoji smrti.

Več o Konfuciju si lahko preberete tu in tu. Konfucij ljubezen rjava znanje učenje uspeh modrosti sorodstvo povprečje ljudje avtor znani modrec izobraževanje. Socialna omrežja.

POVEZANE KNJIGE