Karantena. Rim.

Karantena. Rim. - Janko Petrovec | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janko Petrovec
DIMENZIJA
12,85 MB
IME DATOTEKE
Karantena. Rim..pdf
ISBN
6533052256769

OPIS

Zapiski iz karantene, iz časa novega koronavirusa, iz Rima – prestolnice prvega žarišča epidemije v Evropi. Samota in stiska sprožata tudi spomine na druge nesreče – iz mest, ki so jih porušili potresi, z ladij, ki rešujejo begunce. Osebne stiske avtor popisuje s humorjem, nesreče, ki prizadenejo druge, pa z globokim sočutjem. Dnevniki, eseji, potopis? Vsekakor dobra literatura z dvema obrazoma — z enim joče, z drugim se smeji.

strani: 139. Zbirka: Literarna zbirka Goga Žanr: spomini.

Zrušitev mostu v Genovi, potres v mestecu Amatrice, teroristični napad v Nici, bivanje na ladji Aquarius, ki iz ... Dolg opis. Zapiski iz karantene, iz časa novega koronavirusa, iz Rima - prestolnice prvega žarišča epidemije v Evropi.

POVEZANE KNJIGE