Kar se začne z nasmehom

Kar se začne z nasmehom - Tomo Podstenšek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomo Podstenšek
DIMENZIJA
7,91 MB
IME DATOTEKE
Kar se začne z nasmehom.pdf
ISBN
7221517492718

OPIS

O glavnem junaku se razširijo lažne govorice, da je zadel na loteriji. Sicer poskuša ljudem pojasniti, da gre za pomoto, a mu skoraj nihče ne verjame. Zaplete se v niz situacij, ki postajajo vse bolj absurdne in tudi nevarne, zato se odloči za tvegano potezo, ki mu bo spremenila življenje. Se mu bo uspelo izvleči iz težav ali pa bo svoj položaj samo še poslabšal? Roman Kar se začne z nasmehom obravnava tematiko širjenja govoric v sodobni informacijski družbi ter se s pomočjo različnih literarnih postopkov na več nivojih poigrava z zabrisano in vse težje določljivo mejo med resnico in lažjo, fikcijo in realnostjo.

Belilne snovi se aktivirajo pri vsakem svetlobnem obsevanju, tako da posvetlijo zobe praktično vsak dan. Sklenina tako postaja vedno bolj sijoča in jasna.

Recenzije so napisali so Veronika Šoster, Tonja Jelen, Simon Popek in Marjan Kovačevič Beltram. Maribor : Litera, 2020. Tomo Podstenšek se v svojem šestem romanu Kar se začne z nasmehom ukvarja z vplivom in posledicami lažnih novic.

POVEZANE KNJIGE