Kako vzljubimo sebe

Kako vzljubimo sebe - Bruno Šimleša | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bruno Šimleša
DIMENZIJA
9,28 MB
IME DATOTEKE
Kako vzljubimo sebe.pdf
ISBN
1259017621536

OPIS

»Naš smisel je v tem, da smo z nogami trdno na tleh, s srcem v oblakih in z očmi nad oblaki!« Priljubljeni avtor nam v svoji novi knjigi v 12 poglavjih prikaže ključne korake osebnega razvoja. Zakaj je tako težko ljubiti? Kaj je hvaležnost? Kaj so naše prioritete? Kako spremenimo svoje prepričanje in odnos do sebe? Kako pozitivno mislimo, ne da bi olepševali ali se pretvarjali, da je vse v redu. Kako se otresemo strahov in pomirimo s preteklostjo? Kako sprejmemo odnos s starši, čeprav nam niso dajali vsega, po čemer smo hrepeneli? Kaj se zgodi, ko umremo? Odgovori na ta in še preštevilna druga življenjska vprašanja so nastali kot del uspešne delavnice, ki jo je avtor zapisal in uredil v knjigo. V njej nam ponuja praktična orodja za temeljito spoznavanje sebe in duhovnih resnic. Izjemno, doživeto in komunikativno branje! »Kdorkoli ste, ta knjiga je napisana za vaše srce.« Bruno Šimleša (1979) je hrvaški pisec knjig s področij popularne psihologije in duhovnosti, izjemno priljubljen tudi pri nas. Napisal je devet knjig, največji uspešnici sta bili Ljubeznoslovje in Šola življenja. Poleg posvečanja pisanju prireja enodnevne delavnice osebnega razvoja, je reden gost ali sodelavec številnih medijev doma in na tujem in kolumnist. Združenje Vse zanjo mu je leta 2016 podelilo nagrado VAM za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o težavah bolnikov z rakom. Šimleša je poročen in ponosen očka.

Renata Salecl Formule ljubezni (Žepnica) Zoran Milivojević O robotih in ljudeh. Laurence Devillers Likovna umetnost: jasno in jedrnato.

Ko se duša v nas prebudi, ko torej »vzljubimo sebe«, se zgodi paradoks: običajno veliko več pozornosti pričnemo namenjati lastnemu telesu, ki ga nenadoma zagledamo v novi luči. Prepoznamo ga kot tempelj duha, kot čudovit instrument, preko ... Izkoristite pridelek z vrta ali iz sadovnjaka ali sami pripravite slastno vloženo oziroma konzervirano ozimnico s sadjem in zelenjavo s tržnice.

POVEZANE KNJIGE