Kaj razmišlja moj otrok?

Kaj razmišlja moj otrok? - Tanith Carey, Angharad Rudkin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanith Carey, Angharad Rudkin
DIMENZIJA
7,51 MB
IME DATOTEKE
Kaj razmišlja moj otrok?.pdf
ISBN
1675921310603

OPIS

Odkrijte, kaj vaš otrok v resnici misli, ko reče: »POGLEJ, KAJ MI JE USPELO!«, »NISEM ŠE UTRUJEN« ali »SRAMOTO MI DELAŠ«. Knjiga vas popelje skozi več kot 100 vsakdanjih situacij in vam pokaže, kako dekodirati otrokovo vedenje, razumeti psihološko ozadje njegovega odziva in samozavestno uporabiti najboljše rešitve. Odkrili boste mejnike, čez katere gre vaš otrok med 2. in 7. letom, in kako se spoprijeti s poglavitnimi izzivi, kot so izbruhi jeze, tekmovalnost s sorojencem, težave s spanjem, spletna varnost in še veliko več.

Če ste bili dober sogovorec in ste zagotovili dobre odgovore, dajte otrok prostor in čas, da o vsem premisli. Izogibajte se temu, da bi se razburili, če se otrok ne strinja z vami.

Skupaj s Angharad Rudkin sta izdali knjigo Kaj razmišlja moj otrok?. Pri tem pogovoru ne gre za zbujanje krivde pri otroku, ampak za spodbujanje empatije. Ko otrok razmišlja, kaj bi bila za drugega ustreza poravnava, se uči vživljanja v drugega.

POVEZANE KNJIGE