Izviri vedrine

Izviri vedrine - Silva Matos | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silva Matos
DIMENZIJA
10,68 MB
IME DATOTEKE
Izviri vedrine.pdf
ISBN
4881901231865

OPIS

Silva Matos je univ. diplomirana psihologinja in terapevtka. Je tudi avtorica številnih knjig: Spodbujanje ustvarjalnosti (1994), Utrinki življenja (2012), Ustvarjalni ogenj je v vsakem človeku (2014) in Nevidne vezi (2018). Silva Matos je človekoljub, ki je svojo življenjsko pot posvetila odnosom. Za seboj ima bogato poklicno pot. Bila je voditeljica številnih seminarjev, predavanj, delavnic, danes pa se posveča predvsem ljudem v stiski, jim pomaga in jih spodbuja k ustvarjanju dobrih medčloveških odnosov ter svetuje o možnostih za razvoj lepšega, smiselnega, bolj odprtega in polnega načina življenja. V pričujoči knjigi Izviri vedrine piše o sebi, o ljudeh, ki jih ima rada, o ustvarjalnosti človeka, ki išče, njegovi tenkočutnosti in spoštovanju, o njegovem hrepenenju po tem, kar je, o odnosih, lepoti in grenkobi življenja, razvoju duha, in nenazadnje o ljubezni, ki premaga vse in pomirja dušo.

16,90 € Primerjaj Primerjaj. Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano.

Govorilne ure: Ljubljana: ponedeljek 10.00-10.45 Maribor: po dogovoru, po e-pošti Kabinet: 221. Izvajanje predmetov: Izviri vedrine Silva Matos 16,90 € Dodaj v košarico Pustolovščina osebne preobrazbe Ljubica Uvodić Vranić 19,90 € Dodaj v košarico Razcvet zavesti Viktorija Kos 22,00 € Dodaj v košarico Obzorja duha je oddaja o veri in verujočih.

POVEZANE KNJIGE