Zdravljenje ščitnice

Zdravljenje ščitnice - Anthony William | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anthony William
DIMENZIJA
3,61 MB
IME DATOTEKE
Zdravljenje ščitnice.pdf
ISBN
6635257484003

OPIS

Ali nekontrolirano pridobivate ali izgubljate težo? Občutite mravljinčenje in otopelost? Vas muči nespečnost? Imate vročinske valove in ste občutljivi na mraz? Vas mučita zaprtje in napihnjenost? Se spopadate z anksioznostjo, paničnimi napadi ali depresijo? Imate sindrom nemirnih nog? Imate fibromialgijo? Doživljate možgansko meglo ali težave s spominom? Odkrijte resnico o ščitnici in rešitvah za zgornje težave v tej svetovni uspešnici, ki se je povzpela na prvo mesto lestvice New York Times! Če pogosto berete knjige in članke o zdravju in menite, da ste seznanjeni z vsemi nedavnimi informacijami o ščitnici, boste presenečeni – morda celo šokirani – nad tem, česa še ne veste! Ta knjiga ni podobna ničemur, kar ste do zdaj brali ali slišali. Z njeno pomočjo boste končno popolnoma razumeli delovanje ščitnice – in vzrok vaših težav. Ščitnica je nova vroča tema v zdravstvu. Od dojenčkov, otrok, najstnikov, staršev do starih staršev, vse več ljudi – še posebej žensk – spoznava, da je ščitnica kriva za njihovo omotico, pridobivanje teže, možgansko meglo, težave s spominom, mravljinčenje in otopelost, nespečnost, izgubo las, vročinske valove, občutljivost na mraz, zaprtje, napihnjenost, anksioznost, depresijo, močno bitje srca, izgubo libida, sindrom nemirnih nog, fibromialgijo in še več. Vsi želimo vedeti, kako se osvoboditi pasti nepravilnega delovanja ščitnice. Toda čeprav ščitnica dobiva vse več pozornosti, so ti simptomi pri veliko ljudeh še vedno prisotni.Ljudje ne ozdravijo. Če ugotovimo, da ima oseba Hashimotov tiroiditis, hipertiroidizem alihipotiroidizem, to še ne pojasni številnih simptomov, ki jih ima. To pa zato, ker v resnici težave sščitnico niso pravi vzrok slabega počutja! Težave s ščitnico so le eden izmed simptomov nečesa, kar presega zgolj eno izmed žlez. Gre za nekaj bolj trdovratnega, nekaj bolj invazivnega, kar povzroča ta dolgi seznam simptomov.

Ima velik vpliv na telo, tudi na črevo-zaprtje ali driske. Pri ženski lahko povzroča neplodnost. Zdravljenje z radioaktivnim jodom se uporablja za zdravljenje nekaterih bolezni ščitnice in raka ščitnice.

Radioaktivni jod se absorbira v ščitnici, kjer se zdravi bolezni, uničuje celice. Kljub temu, radioaktivnost se ni razširil na druge dele telesa. Delovanje ščitnice odvisno od hrane.

POVEZANE KNJIGE