Umetnost spanja

Umetnost spanja - Rob Hobson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rob Hobson
DIMENZIJA
6,54 MB
IME DATOTEKE
Umetnost spanja.pdf
ISBN
7525095631429

OPIS

Umetnost spanja povzema zadnje znanstvene raziskave, nasvete strokovnjakov in Robove lastne izkušnje z nespečnostjo in jih strne v praktično in privlačno knjižico. Med raziskovanjem treh ključnih stebrov spanca, ki so obnašanje, okolje in prehrana, bodo bralci opremljeni z znanjem in tehnikami, ki jim bodo pomagale zaspati, se sprostiti in živeti bolj srečno, umirjeno in bolj uspešno življenje. Kajti ko boste enkrat obvladali to umetnost, jo boste lahko opravljali z zaprtimi očmi.

Slika Van Gogh Notte Sul Rodano. 128.37 ... Umetnost spanja Skrivnost, kako ponoči bolje spati: za srečnejši, mirnejši in uspešnejši dan Rob Hobson 15,99 € Dodaj v košarico Magični zateg Svet kolesarstva po Carltonu Kirbyju Robbie Broughton, Carlton Kirby 23,90 € Dodaj v košarico Beseda hipnoza izhaja iz grške besede hypnos, ki pomeni spanje, vendar hipnoza ni stanje spanja.

Preko umetniških del človek po navadi izraža svoja čustva in svoje dojemanje okolice, odnos do sveta. Človek, ki se ukvarja z umetnostjo, je umetnik . Prenos teme s temo spanja.

POVEZANE KNJIGE