Umetnost spanja

Umetnost spanja - Rob Hobson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rob Hobson
DIMENZIJA
6,30 MB
IME DATOTEKE
Umetnost spanja.pdf
ISBN
7581210412389

OPIS

Umetnost spanja povzema zadnje znanstvene raziskave, nasvete strokovnjakov in Robove lastne izkušnje z nespečnostjo in jih strne v praktično in privlačno knjižico. Med raziskovanjem treh ključnih stebrov spanca, ki so obnašanje, okolje in prehrana, bodo bralci opremljeni z znanjem in tehnikami, ki jim bodo pomagale zaspati, se sprostiti in živeti bolj srečno, umirjeno in bolj uspešno življenje. Kajti ko boste enkrat obvladali to umetnost, jo boste lahko opravljali z zaprtimi očmi.

Med raziskovanjem treh ključnih stebrov spanca, ki so obnašanje, okolje in prehrana, bodo bralci opremljeni z znanjem in tehnikami, ki jim bodo pomagale zaspati, se sprostiti ... Vizualna umetnost; Razno; Magazin Svet so ljudje; Zanimivosti; Potovanja; Avtomobilno; Polet; Dobro jutro; Generacija+; Sobotna priloga Nedelo Otroci potrebujejo več spanja kot odrasli. Dojenčki naj bi spali okrog 16 ur, otroci stari od 3 do 5 let 11 do 13 ur, otroci od 6 do 12 let pa 8 do 10 ur dnevno.

Po tej klasifikaciji je poznanih več kot 90 motenj spanja. Najpogostejši sklop motenj spanja je nespečnost, ki jo delimo v številne podskupine.

POVEZANE KNJIGE