Ulovila te bom, River

Ulovila te bom, River - K. A. Tucker | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
K. A. Tucker
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Ulovila te bom, River.pdf
ISBN
4088822860352

OPIS

V tretjem romanu nadvse priljubljene avtorice številnih prodajnih uspešnic mlado dekle odpotuje v Dublin, kjer se znajde sredi napada – in se zaljubi v fanta, ki jo reši. Amber Welles je dve leti varčevala za veliko potovanje po svetu. Pripravljena je na vse in polna pričakovanj, pa vendar je zadnje, kar si želi, da bi umrla v Dublinu. Če ne bi bilo pogumnega mladeniča, bi se ji zelo verjetno zgodilo prav to. Toda on izgine s prizorišča, še preden se mu Amber lahko zahvali. River Delaney je ves iz sebe. V napadu ne bi smel biti nihče poškodovan. Potem pa se je od nekod vzela tista ameriška turistka. Ni je mogel pustiti umreti, zato ji je pomagal, čeprav je s tem tvegal, da bodo za napad obtožili njega – in zato jo je pobrisal. Nazaj v svoje vsakodnevno življenje, ki se začne po tem dogodku zaradi njegovega brata Aengusa in njegovih povezav s kriminalnim svetom intenzivno zapletati. Ko ga ameriško dekle najde, ugotovi, kako zelo mu je všeč. In kako nevarno je, če sta tako blizu. Zaveda se, da bi se moral distancirati od nje. Amber se poda v lov za Riverjem – mogoče zato, ker ji je rešil življenje, ali pa zato, ker je River nekaj povsem drugačnega od vsega, česar je bila vajena.Čeprav ni tip ženske, ki bi se podil za moškimi. In River ni tip moškega, ki bi si ga želela ujeti. o knjigi v drugih medijih "Tuckerjeva mojstrsko drži bralce v napetosti, kako se bo razpletla zgodba. Ulovila te bom, River je izjemna zgodba o borbi za ljubezen in razmišljanju o tem, da je morda bolje oditi in pustiti vse za seboj." – New York Journal of Books "Ljubitelji romanov Tuckerjeve bodo na mah požrli to strastno, hitro razvijajočo se zgodbo in si želeli še več." - Booklist

MAAS, Sarah J. Imperij viharjev. Predstavljamo lestvico TOP 7 spletne knjigarne Galarna.si: 🔸 Čas za ljubezen (Marie Force) 🔸 Predana ljubezni (Johanna Lindsay) 🔸 Ulovila te bom, River (K.A.Tucker) 🔸 Igra sovraštva (Sally Thorne) 🔸 Enkrat za vselej (Catherine Bybee) 🔸 Gospodar meglice (Paula Quinn) 🔸 Usodna afera (Marie Force) See More 2.

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani. Norhavs na vrhu hriba Suzana Tratnik.

POVEZANE KNJIGE