Svet vrtnih živali

Svet vrtnih živali - Ivan Esenko | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Svet vrtnih živali.pdf
ISBN
5190260361150

OPIS

Vrt niso samo urejene gredice, na katerih uspevajo solata, korenje in okrasne nasaditve, temveč je tudi življenjski prostor množici živalim, ki sodelujejo pri vrtnarjenju in jih zato prištevamo med pomočnike. Nekatere pa nam lahko tudi krepko kvarijo vrtnarsko veselje.Večina ugotovitev, ki so zbrane v tej knjigi, izvira iz avtorjevega vrta, ki je zaradi bližine gozda in samega načina vrtnarjenja deležen številnih obiskovalcev iz živalskega sveta. V knjigi je opisanih okoli 200 vrtnih obiskovalcev, tako velikih kot majhnih, kajti velikost živih bitij pri vzpostavljanju ravnovesja v okolju ni pomembna.

Posebno dejaven je pri proučevanju živalstva in njegovega pomena v vrtni ekologiji. Več let je bil zaposlen v čebelarstvu, aktino se ukvarja s pticam in netopirji ter je aktivni ... ŽIVALSKI SVET VRTOV, predava Ivan Esenko.

cena: 44,70 eur klubska cena: ... svet knjige.

POVEZANE KNJIGE