Pogumna srca

Pogumna srca - Damjana Bakarič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Damjana Bakarič
DIMENZIJA
4,39 MB
IME DATOTEKE
Pogumna srca.pdf
ISBN
5699990882374

OPIS

Zmagovalci so bojevniki, ki se po padcu vedno dvignejo. Drugih zmagovalcev ni. Knjiga z navdihujočimi mislimi, ki jih avtorica deli s svojimi bralci. Misli so plod avtoričinega učenjana poti spoznavanja sebe, spoznavanja drugih in tudi poskusov, kako čim bolj preživeti. Najdi smisel v življenju. Soočaj se s težavami, ne beži od njih. Cilje spremeni v aktivnost. Tako bošimel doživetja in izkušnje. Kdor se izogiba težavam, ne raste. Ne zmore okusiti zadovoljstva insreče. o Avtorici Damjana Bakarič je komunikologinja, pisateljica, publicistka, predavateljica ter motivatorka za boljše življenje. Napisala je tri knjige, uspešnico Na tesnobi, Na boljše in Razmerja. Je raziskovalka človekove psihologije, njegove umeščenosti v svet. Lahko jo spremljate na njenem youtube kanalu: www.youtube.com/user/MsDamjana, kjer boste našli vsebine za popolno mentalno, čustveno, duhovno in fizično prenovo. Kdor ne prenese odkritosti, naj raje ne gleda videov. Njen blog www.berem.si je servis za odlično mentalno, čustveno in duhovno in fizično počutje.

stoletja.Film je zgodovinska fikcija in temelji na Wallacevem vodenju upora Škotov v prvi vojni za neodvisnost proti kralju Edvardu I. Angleškemu. Pogumna srca je knjiga z navdihujočimi mislimi, ki so plod avtoričinega učenja na poti samospoznavanja, spoznavanja drugih in poskusov, kako čim bolj preživeti. V letu 2017 bodi junak/junakinja, bodi pogumen/pogumna, bodi srčen/srčna! Robert Goreta.

8,573 likes · 846 talking about this. Avtorica uspešnice Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca.

POVEZANE KNJIGE