Perutnina

Perutnina - Antonija Holcman, Stane Kavčič, Janez Salobir, Dušan Terčič, Olga Zorman Rojs | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antonija Holcman, Stane Kavčič, Janez Salobir, Dušan Terčič, Olga Zorman Rojs
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Perutnina.pdf
ISBN
7061243556173

OPIS

V knjigi so predstavljeni različni načini reje kokoši, pur, gosi, rac in prepelic. Uvodna poglavja so osredotočena na izbiro ustrezne pasme oziroma križanca ter ureditev in opremo hlevov za rejo posameznih vrst perutnine, osrednji del knjige pa je namenjen opisu tehnologij rej od valjenja, preko vzreje, reje za nesnost ter pitanja za meso do kakovosti mesa in jajc. Veliko pozornosti so avtorji namenili tudi prehrani, ki ima velik pomen pri kakovostni reji. Poleg tega so opisane še virusne bolezni, bakterijska obolenja, zajedavci in druga pogostejša obolenja perutnine ter na koncu še ekonomski vidiki prireje.

Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. Perutnina. Gorički piščanec.

Piknik ali kosilo za domačo mizo, piščančja bedra so klasika, ki jo je vedno dobro imeti na zalogi, saj pridejo prav ob skorajda vsaki priložnosti. Sočno kakovostno ... Perutnina obsega meso več različnih domačih ptic.

POVEZANE KNJIGE